Add vissza valakinek te is a látását!

Kongóban ezrével élnek emberek, akiknek egy apró segítség gyökeresen megváltoztathatná az életét. Gyerekek és felnőttek, akik ma még világtalanok, de holnaptól újra megtapasztalhatnák a látás örömét. Az ő megsegítésükön munkálkodik Dr. Hardi Richard, aki az elmúlt 23 évben több mint tízezer embernek adta vissza a szeme világát egy egyszerű szürkehályogműtéttel. Ez a beavatkozás mindössze 20-25 dollárnyi önköltségébe kerül a betegeknek, mégis kevesen engedhetik meg maguknak, hiszen Kongó a világ második legszegényebb országa. 

Jómagam kerek 4 évvel ezelőtt másfél hónapot töltöttem a National Geographic megbízásából Kongóban, hogy Richard doktor munkáját fotósként kövessem, és megmutassam azt az áldozatos munkát, amivel fáradhatatlanul szolgálja az ott élők javát. 

Idén áprilisban ismét elutazom Kongóba, hogy a fotózás mellett dokumentumfilmet forgassak Hardi doktor munkásságáról. 

Munkám támogatásával segíted, hogy elkészülhessen a Dr. Hardi Richard áldozatos munkáját bemutató dokumentumfilm. Ezzel egyben támogatod Richard doktor misszióját, mert minden adomány 20%-a az ő alapítványához kerül. Nagyon köszönjük a segítséget!

slider01.jpg

Támogasd a munkám!

Adományozz